MINIDANS

tillsammans med Anna och Nike

Minidans är anpassad för 2-4 år. Sjävklart är alla åldrar välkomna att testa.

Här dansar eleven/barnet tillsammans med en vuxen.
På ett lekfullt sätt tränar barnen balans, rytm, musikalitet samt kropps- och rumsuppfattning. Du dansar tillammans med ditt barn och får se ditt barn utvecklas från lektion till lektion. Kursen förbereder barnen till att kunna dansa på egen hand. 

DANCE KIDZ

med Anna och Nike

Dance Kidz anpassad för 4-6 år. Sjävklart är alla åldrar välkomna att testa. 

På Dance Kids blandar vi danser som vi spelar varierande typer av musikstilar som barnen tycker om t.ex. disco, pop, hiphop och schlager. På ett lekfullt sätt förbereds barnen för att kunna gå vidare till de andra kurserna. Kursen består av både dansövningar och lekmoment.

DISCOLEKTION

med Anna och Johanna

Disco med Anna är anpassad för barn från nybörjare till fortsättningsnivå. Självklart är alla åldrar och nivåer välkomna att testa. 

HIPHOPLEKTION

MED JOHANNA


Hiphop med Johanna är anpassad för barn från fortsättning till mellannivå. Självklart är alla åldrar och nivåer välkomna att testa!

KOREOGRAFI

med AlexanderKoreografi med Alex är anpassad för ungdomar på fortsättningsnivå och uppåt. Sjävklart är alla åldrar och nivåer välkomna att testa. Lycka till och glöm inte att behålla dansglädjen i dessa tider!

FYS 

med Ellinor och Johanna


Fys är anpassad för ungdomar på fortsättningsnivå och uppåt. Sjävklart är alla åldrar välkomna att testa. Varför inte dra med dig dom vuxna hemma och träna tillsammans? Lycka till!


Vi är medlem i Sveriges Dansorganisation

08-28 18 88 - info@kindahlsdansakademi.se