develop free website

BALETT

Den klassiska baletten har utvecklats i århundraden men fick sitt genomslag under 1600-talet i Frankrike.

På grund av den goda träningen används baletten ofta som grundträning för många andra dansformer. För dom dansare som har sitt intresse i andra dansstilar kan baletten kallas för dansarens styrketräning. Under lektionerna jobbar vi med rörlighet, hållning, styrka och spänst intill den klassiska balettstången men också ute på golvet.

Trots denna äldre och väldigt klassiska dansstil lovar vi glädje, energi och tempo under lektionerna. Denna kurs rekommenderas till alla dansare som vill förbättra teknik, hoppa högt och landa mjukt!

I baletten jobbar vi för att förebygga skador.

Pris: 1750kr, 55min

Önskar du ställa dig i kö till en full kurs ber vi dig klicka längst till vänster där det står ”full”. 


STRETCH

Denna klass består av uppvärmning samt olika övningar som stretchar flera muskelgrupper med fokus på att hitta balans i kroppen men även uppnå mer flexibilitet där du är stel. Stretching är inte bara för dig som vill bli vig, utan är även ett utmärkt komplement till all typ av träning. Under denna kurs riktar vi oss framför allt på stretchövningar som får dig att uppnå dina mål inom dansen och som tävlingselev.  

Pris: 950kr, 30min

Önskar du ställa dig i kö till en full kurs ber vi dig klicka längst till vänster där det står ”full”. Vi är medlem i Sveriges Dansorganisation
Mobirise
08-28 18 88 - info@kindahlsdansakademi.se