Välkomna till Kindahls magiska julshow!
Fira jul med Tentom!


På Järfälla Kulturscen (gymnasium) 

Nu är det inte lång tid kvar till jul!
Tända ljus, pepparkaksbak och paketinslagning. Kindahls har planerat för denna show hela året. Äntligen ska vi få välkomna julens huvudperson, självaste tomten till vår föreställning. Utanför fönstret snöar det. De slutar aldrig snöa och tomten dyker aldrig upp utan meddelar i sista stund att hans renar inte kan köra i detta snökaos.

Kvar blir vi med vår ersättare Tentom. Nog kommer det bli lite tokigt längs vägen, men julstämning, det lovar vi att Tentom och alla våra dansare kommer bjuda på.

Längre ner på sidan ser ni vilken grupp som är med på vilken föreställning!

Information till våra elever

Vi ber eleverna vara på plats med sina scenkläder på 15 min innan showen börjar. Tema på scenkläderna bestämmer eleverna och läraren tillsammans under terminen .

Eleverna går in med publiken men sitter tillsammans med sin dansgrupp när dom inte står på scen. (Detta gäller inte dom elever som kommer vara bakom scenen).

Showen pågår ca 60 minuter.

Söndag 10/12 - torsdag 14/12 är sista lektionen för terminen. Då är ni föräldrar varmt välkomna att titta på under hela lektionen för att se vad dem lärt sig. Lektionen är samma dag och tid som den varit under terminen. Vi önskar att eleverna har på sig sina föreställningskläder på sista lektionen. 


Vi är medlem i Sveriges Dansorganisation

08-28 18 88 - info@kindahlsdansakademi.se