JAZZ

Jazz kan dansas med många olika stilar och tempon. Man kan använda teman som bygger på afro-kubanskt och orientaliskt, spanskt eller annat nationellt tema. Dansen kan utföras via en karaktär men jazzdans kan också vara abstrakt. Stilar som används är Old Jazz, Lyrisk Jazz, Commercial Jazz och Modern Jazz. Även moderna stilar som Hip-Hop, Disco, Break Dans och Electric Boogie kan införlivas.

Pris: 
1195kr, 45min
1295kr, 55 min

Önskar du ställa dig i kö till en full kurs ber vi dig klicka längst till vänster där det står ”full”. MODERN

Modern dans är en konstnärlig dansform med många stilar. Modern dans är en mer fri stil av dans där koreografen fritt kan uttrycka känslor och stämningar och utforma sina egna steg. Detta är alltså raka motsatsen till balett där stegen är strukturerade. I modern dans använder man sig medvetet av tyngdkraften medan balett strävar efter att vara lätt och luftig. Moderna stilar som Hip-Hop, Disco, Break Dance och Electric Boogie kan införlivas.

Pris:
1195kr, 45min
1295kr, 55min


Önskar du ställa dig i kö till en full kurs ber vi dig klicka längst till vänster där det står ”full”. 


FÖRBEREDANDE I KONSTNÄRLIGT

Denna lektion har fokus på hur det är att börja tävla och vad du behöver tänka på. Kursen är en introduktion för att börja tävla i jazz och/eller modernt. Här kommer du att lära dig olika koreografi slingor som du sedan sätter ihop och anpassar efter dig som dansare. Tränaren finns tillhands för feedback under lektionerna. Koreografin tränar du sedan på under terminen och även framför på din första danstävling i slutet av terminen.

För att gå en förberedande kurs i konstnärligt väljer du nedanstående alternativ samt en kurs under jazz eller modern.

Pris: 1195kr, 45min

Önskar du ställa dig i kö till en full kurs ber vi dig klicka längst till vänster där det står ”full”.

Vi har ingen förberedande i konstnärligt under termin 2. 

SLOWLEKTION 

Dansstilen Slow har sin grund i modern teknik och balett teknik. Den kommer från England och är en populär tävlingsdans i Storbritannien, Norge och Ryssland.

Denna lektion består av slowlektion med nya steg, koreografi samt tekniska moment 

Pris: 1195kr, 45min

Önskar du ställa dig i kö till en full kurs ber vi dig klicka längst till vänster där det står ”full”. 


TÄVLINGSTRÄNING I SLOW

Eleverna tränar på sina tävlingskoreografier i slow med hjälp och coachning av sin tränare. Delar av träningen lägger vi tid på tävlingsrundor genom att om och om igen tävlingsprogrammen och förbereda eleven inför nästa tävling.

Alla tävlings koreografier ska vara klara innan terminen börjar. Koreografin kan ni få av någon av våra lärare genom att boka in 1-2 privatlektioner innan terminen börjar. Vill ni göra koreografierna själva går det bra men eleven behöver visa upp koreografin för sin lärare första tävlingsträningen. Vid klassuppflyttning kommer det finnas möjlighet till ändring eller ny koreografi. Ser vi eller ni under terminen att vissa moment i koreografin behöver ändras så hjälper vi er gärna med det.

Pris: 1295kr, 55min

Önskar du ställa dig i kö till en full kurs ber vi dig klicka längst till vänster där det står ”full”. 


TÄVLINGSTRÄNING I KONSTNÄRLIGT

Eleverna tränar på sina tävlingskoreografier i jazz och modern med hjälp o coachning av sin tränare. Delar av träningen lägger vi tid på tävlingsrundor genom att om och om igen köra tävlingsprogrammen och förbereda eleven inför nästa tävling.

Alla tävlings koreografier ska vara klara innan terminen börjar. Koreografin kan ni få av någon av våra lärare genom att boka in 1-2 privatlektioner innan terminen börjar. Ser vi eller ni under terminen att vissa moment i koreografin behöver ändras så hjälper vi er gärna med det.

Pris: 1195kr, 45min

Önskar du ställa dig i kö till en full kurs ber vi dig klicka längst till vänster där det står ”full”. Vi är medlem i Sveriges Dansorganisation

08-28 18 88 - info@kindahlsdansakademi.se