DANCE MIX


Lektionerna innehåller uppvärmning, stretching, diagonal och stegövningar. Vi går igenom grunderna för olika dansstilar så som disco, hiphop och show. Varje vecka bygger vi vidare på en koreografi för att avsluta kursen med en slutföreställning på scen varje termin (frivillig så klart). Musiken är anpassad efter eleverna men även den nya och moderna musiken som hela tiden kommer ut på marknaden. På ett pedagogiskt sätt förbereds eleverna för att kunna gå vidare till de andra kurserna så som disco och hiphop.

Denna lektion kräver lite mer koncentration än t.ex. Dance kidz.

Kläder: Mjuka kläder, allt funkar.
Skor: Inneskor, strumpor eller barfota.
Pris: 1195kr, 45min

Önskar du ställa dig i kö till en full kurs ber vi dig klicka längst till vänster där det står ”full”.


BARNBALETT

Här tränar barnen balans, styrka, motorik, rytmkänsla, samt kropp- och rumsuppfattning.

Under lektionerna använder vi oss av improvisation och danslek som utvecklar barnens dansglädje, uttrycksfullhet och rörelsefantasi. Vi går igenom grundläggande balettsteg och grundläggande arm- och fotpositioner. Vi spelar barnmusik och balettmusik under lektionen.

På den här kursen dansar barnen utan vuxen. Föräldrar får inte vara med, men är välkomna på sista lektionen då det är dansuppvisning. 

Kläder: Mjuka kläder, allt funkar.
Skor: Inneskor, strumpor eller barfota.
Pris: 1195kr, 45min

Önskar du ställa dig i kö till en full kurs ber vi dig klicka längst till vänster där det står ”full”.Vi är medlem i Sveriges Dansorganisation

08-28 18 88 - info@kindahlsdansakademi.se