Välkomna till Kindahls slutföreställning "Jag önskar..."

På Järfälla Kulturscen (gymnasium) 

Föreställningen ”Jag önskar..” som skulle bli en vanlig dansföreställning får oväntat besök av ett mystiskt väsen. Vår konferencier inser snabbt att detta väsen, som kallar sig för Önsk-Ande, går att utnyttja till sin egna fördel. Vi får följa med på ett äventyr där vår konferenciers önskningar styr vart vi hamnar. Bland annat på en konsert med återförenade Spice Girls, i en fin kärlekshistoria och i Willy Wonka land.

Information till våra elever

Vi ber eleverna vara på plats med sina scenkläder på 15 min innan showen börjar. Tema på scenkläderna bestämmer eleverna och läraren tillsammans under terminen .

Eleverna går in med publiken men sitter tillsammans med sin dansgrupp när dom inte står på scen. (Detta gäller inte dom elever som kommer vara bakom scenen).

Showen pågår ca 60 minuter.

Söndag 26/5 - torsdag 30/5 är sista lektionen för terminen. Då är ni föräldrar varmt välkomna att titta på under hela lektionen för att se vad dem lärt sig. Lektionen är samma dag och tid som den varit under terminen. Vi önskar att eleverna har på sig sina föreställningskläder på sista lektionen. 

Create awesome websites!


Vi är medlem i Sveriges Dansorganisation

08-28 18 88 - info@kindahlsdansakademi.se